marți, 6 martie 2018

Cadoul perfect de 8 martie pentru bebelușii – fetițe


Obișnuim ca  la 8 martie să le dăruim femeilor din viața noastră diverse cadouri. Iar când vine vorba despre fetițe, le cumpărăm cărți, haine și jucării. Ce-ai zice dacă în acest an le-am dărui altceva, ca de exemplu Piureuri “Gerber” ® de la Nestlé. Acestea vor  fi un cadou 100% natural, sănătos, plin de vitamine, fără fructe și legume modificate genetic, fără coloranți, conservanți sau substanțe aromatice artificiale. 

Eu asta am decis să fac și am ales un set din 7 piureuri “Gerber” ® delicioase pentru o bebelușă-fetiță tare dragă mie – micuța Andreea, care în luna martie va împlini 10 luni. 

Setul conține:
  1. “Gerber” ®   Piure de fructe din mere «Iabloko» pentru copiii de la 4 luni;
  2. “Gerber” ®   Piure mixt de fructe și legume din mere, morcov și mango «Solnecinii kokteili», îmbogățit cu vitamina C,  pentru copii de la 6 luni;
  3. “Gerber” ®   Piure mixt de fructe din mere, banane și cereale «Iabloko, banan, zlaki», îmbogățit cu vitamina C, pentru copii de la 6 luni;
  4. “Gerber” ®   Piure de fructe din banane și mere «Iabloko, banan», îmbogățit cu vitamina C,  pentru copii de la 6 luni
  5. “Gerber” ®   Piure mixt de fructe și legume din mere, pere, broccoli și păstârnac «Fruktovo-ovoschnoi miks», îmbogățit cu vitamina C, pentru copii de la 6 luni; 
  6. “Gerber” ®   Piure mixt de fructe din pere, zmeură și cereale «Grusha, malina, zlaki», îmbogățit cu vitamina C, pentru copii de la 6 luni
  7. “Gerber” ®    Piure de fructe din banane, pere, mere și suc concentrat de portocale, pere, lămâie  «4 Frukta»
Toate sunt îmbogățite cu vitamina C, nu conțin zahăr, sare, amidon sau agenți de îngroșare.


Evident, nu am mai avut răbdare și i-am dăruit acest cadou chiar pe 1 martie, pentru a începe un nou anotimp cu o doză de vitamine și energie. Deși a început diversificarea la vârsta de 6 luni cu piureurile monocomponente “Gerber” ®, Andreei i-a fost oferită o linguriță de piureul mixt de fructe și legume din mere, pere, broccoli și păstârnac, pentru a vedea cum îl tolerează, după care a mâncat tot piureul cât ai zice pește.


Piureul de mere (recomandat de la vârsta de 4 luni) a fost mâncat la prânz, după care micuța și-a făcut somnul de amiază.


Când s-a trezit, Andreea a ales să mănânce din piureul de fructe din pere, zmeură și cereale, pentru a avea energia necesară pe tot parcursul după amiezii. 


Andreea a gustat și din piureul mixt de fructe și legume, care conține mere, morcovi și mango. Acesta nu i-a prea fost pe plac, din motiv că nu preferă morcovul. Totuși, e un aspect subiectiv și cu siguranță copiii voștri vor accepta să mănânce acest piureul, plin de nutrienți și vitaminele necesare unei bune creșteri.


Fiind o devoratoare de banane, Andreea a dat preferință celui de fructe din banane și mere, piureul mixt de fructe din mere, banane  și cereale și celui din banane, mere și suc concentrat de portocale.




Piureurile “Gerber” ® sunt comode, au o consistență moale, plăcută și sunt dulci (chiar dacă nu conțin zahăr), ceea ce copiilor le place foarte mult. 

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă la sân în primele 6 luni de viață și introducerea ulterioară a alimentelor complementare, iar compania Nestle susține recomandarea OMS. Este necesară consultația medicului atunci când luați decizia despre termenii și modalitatea de a introduce complementul alimentar în regimul copilului. O alimentație începută înainte de vârsta aceasta va duce la apariția alergiilor și a intoleranței alimentare. 

Vă recomand cu drag piureurile “Gerber” ® de la Nestle, iar Andreea confirmă: sunt delicioase și nutritive!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu