vineri, 17 noiembrie 2017

Idei de cadouri de Crăciun pentru mame și copii


Decembrie este luna cadourilor, iar în această perioadă chiar și cei care au fost mai „neascultători” pe parcursul anului, speră să le pună Moș Nicolae ceva în ghetuțe sau Moș Crăciun – sub brad.  Cu toții așteptăm luna decembrie nu doar pentru a primi, dar și pentru a dărui oamenilor dragi clipe de bucurie, împreună cu un cadou.  Azi am adunat în acest articol câteva idei de cadouri pe care ai putea să le faci copilului tău, finuților, femeilor dragi sau de ce nu, chiar ție, căci meriți să fii răsfățată.

Cadouri pentru mame

Produse cosmetice de la Ivatherm
Orice femeie apreciază atunci când i se dăruiesc produse cosmetice, iar Crăciunul este un eveniment potrivit pentru un astfel de cadou. Produsele cosmetice de la Ivatherm  le poți cumpăra din Farmacia Familiei. În preajma sărbătorilor prinzi și multe oferte frumoase, așa că nu rata ocazia de a achiziționa un cadou util!


Vinuri spumante Fresco
Eu m-am îndrăgostit de acest vin. Sunt absolut sigură că o să-ți placă și ție! În perioada sărbătorilor de iarnă este exact ceea de ce vei avea nevoie! Vinurile spumante Fresco le poți cumpăra din magazinul Arta Vinului.


Cărți de la Elibraria.eu
Cele mai noi cărți românești le găsești la Elibraria, acolo unde cartea românească este la ea acasă. În plus, orice carte vine frumos ambalată, cu un mesaj deosebit. Ce zici, îi dăruiești femeii tale dragi o carte românească?


Sesiune foto de Crăciun de la Elena Andronache
Tuturor femeilor le plac ședințele foto, iar să-i dăruiești o astfel de sesiune unei reprezentante a sexului frumos, cred că este cel mai deosebit dar. În acest an ședințe foto deosebite organizează fotografa Elena Andronache, care oferă vouchere, pe care le poți dărui celor dragi. 


Cănuțe decorate de la Ludmila Apostol
În acest an meșterița Ludmila Apostol vine cu o surpriză pentru toate femeile – căni decorate cu motive de Crăciun.  Iarna este anotimpul perfect pentru o cană cu ceai și o carte bună, de aceea nu ezita să o contactezi pe Ludmila și să alegi cănuța potrivită pentru tine sau femeia dragă.


Genți handmade de la Ana Irina
Femeilor le plac la nebunie gențile, mai cu seamă dacă sunt meșterite de o mână talentată. Genți croșetate manual găsești la Ana Irina, cea care „vrăjește” firele și crează cele mai deosebite accesorii pentru femei.


Produse cosmetice de la Equilibra
Pentru sezonul sărbătorilor Equilibra a pregătit o mulțime de oferte, de aceea poți face o vizită la orice filială Farmacia Familiei pentru a procura produse Equilibra pentru femeile tale dragi. 



Cadouri pentru copii

Cărțile pentru copii scrise de Ioana Chicet-Macoveiciuc
Fiecare copil adoră cărțile, de aceea un cadou mai frumos de la Moș Crăciun cred că nu există. În acest an îi poți dărui copilului tău cărțile scrise de Ioana Chicet-Macoveiciuc: „Împreună”, „Mami, e gata?”, „Băiețelul cu aripă de fluture”, „Te iubesc orice-ai face”. 


Cărți senzoriale Tik Tak Toys
Cărțile senzoriale Tik Tak Toys sunt potrivite de la 6 luni până la 6 ani, astfel că orice copil ar aprecia un asemenea cadou de la Moșu. Pe pagina de Facebook găsești diverse modele, cu prețuri diferite. Oferă-i copilului jucării atractive, educative și totodată, distractive!


Jucării educative de la EduJoc
Jucăriile educative de la EduJoc sunt extraordinare! Copiii mei întotdeauna se joacă cu ele cu cea mai mare plăcere. Dacă dorești să vină Moș Crăciun și la copilul tău cu Harta puzzle a Moldovei, Joc de pescuit, Joc tangram, Jocuri de memorie sau cu un Turn instabil, află că pentru tine am pregătit o surpriză: la orice jucărie procurată din magazinul EduJoc, în perioada noiembrie 2017 – ianuarie 2018, ai o reducere de 7% dacă prezinți parola SUNTMAMĂ


Jucării textile de la Lola`s Craft
Jucăriile textile create de Lola`s Craft sunt un cadou potrivit atât pentru fetițe, cât și pentru băieței, iar atunci când nu se vor mai juca cu ele, vor fi o decorațiune extraordinară pentru camera acestora. Dacă cel mic preferă astfel de jucării, la Lola găsești o mulțime de idei.



Decorațiuni pentru locuință

Decorațiuni de la Eucreez.com
De Crăciun trebuie să ne decorăm și locuința, pentru a simți din plin farmecul sărbătorilor. Cu ajutorul decorațiunilor confecționate de Eucreez.com, poți crea o atmosferă deosebită în casa ta.


Brăduți, conuri și tablouri de la Kristina Doba
Kristina Doba crează decorațiuni extraordinare pentru locuință. În preajma sărbătorilor de iarnă poți achiziționa de la ea tablouri cu balerine-crăciunițe, conuri decorative și brăduți confecționați manual. Casa ta va deveni mult mai simpatică și mai jucăușă!


Dacă  în lista propusă mai sus nu ai găsit nici un cadou potrivit, îți propun să faci unul chiar cu mâinile tale. Atât copiii, cât și ceilalți cărora le vei face darul, vor fi încântați!

Sărbători frumoase să ai și spor la cumpărat/meșterit cadouri!

Pentru a vedea și alte idei interesante, te invit să dai un like paginii de Facebook a blogului și să mă urmărești pe Instagram și Pinterest.

Sursa fotografiei principale - Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu