luni, 23 octombrie 2017

Merg la o „Lecție deschisă pentru mame”. Vino și tu! (CONCURS)


În această sâmbătă va avea loc un eveniment pe care l-am așteptat mult. Nu are cum să fie altfel, când speakerul seminarului  e chiar  pediatrul Mihai Stratulat, un medic de nota 10+, care a ajutat și continuă să ajute mii de copii din întreaga țară. 

Va fi o „Lecție deschisă pentru mame”, organizată de Clubul Nostru, în cadrul căreia medicul va aborda cele mai actuale subiecte pentru toate vârstele copiilor – de la icter, colici și pneumonie la bebeluși, până la diversele afecțiuni care pot apărea și la copiii de 1-5 ani.

Ca mamă cu doi copii, îmi doresc să ajung la acest eveniment și să aflu cât mai multe informații utile, chiar de la domnul Mihai Stratulat. 

Știu că și tu îți dorești să fii prezentă, așa că notează-ți în agendă: La Provence Banquet Hall ,bd. Renașterii 12, ora 11.00,  28 octombrie. Pentru că numărul locurilor este limitat, grăbește-te să-ți cumperi și un bilet de pe itiket.md, care costă 150 lei.   

Iar pentru cele mai fidele cititoare, am pregătit pe pagina de Facebook a blogului și un CONCURS. Participă și tu, căci ai ocazia să câștigi una dintre cele două invitații duble!

Ne vedem la „Lecție deschisă pentru mame”!

Mai multe detalii despre eveniment – AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu