vineri, 15 septembrie 2017

Lasă gupurile de pe Facebook! Vino la evenimentul „Sarcina, nașterea și bebe”!


Suntem bombardate cu atâta informație, încât  uneori, din prea multe cunoștințe, ne pierdem și nu mai știm de fapt cum să ne creștem copiii. Da, uneori le facem, lor și nouă, mai mult rău decât bine. „Când trebuie să-i facem bebelușului prima băiță, administrăm sau nu antibiotice, când folosim inhalatorul, facem sau nu frecții cu oțet, dăm sau nu suzetă nou-născutului?”, sunt unele dinte miile de întrebări care roiesc în capul unei mame. 

Dar nu ne pierdem, căci doar pe Facebook există o mulțime de grupuri „specializate” și multe dintre noi mai apelăm la sfaturile și ajutorul mamelor de acolo. Ei bine, și pe mine m-au ajutat mult unele grupuri atunci când eram panicată și nu știam cum să procedez în câteva situații.  Datorită lor am cunoscut oameni minunați și medici extraordinari. Însă... Toate au o limită și, pentru siguranța familiei, cel mai bine e să apelăm la ajutorul unui medic atunci când apare o problemă. Nici  o altă mamă, bunică, mătușă, nu ne poate scăpa de o eventuală tragedie. Doar medicul, dacă este înștiințat la timp...

În ultima zi a acestei luni, Clubul Nostru, în colaborare cu Parenting PR, organizează un seminar informativ, la care mămicile au ocazia de a veni, de a afla informații utile și de a adresa întrebările la care nu găsesc răspuns, unora dintre cei mai buni medici din Moldova. Despre sarcină, naștere și primul an al bebelușului vor vorbi Mihai Stratulat și Vadim Scarlat, doi medici care nu mai au nevoie de nici o prezentare, medici care au salvat viețile a mii de mame și bebeluși.

Știu că și tu îți dorești să fii prezentă la eveniment, așa că notează-ți în agendă: V Continental Business Center (str. Bulevard Dimitrie Cantemir 5/4), ora 16.00,  30 septembrie. Pentru că numărul locurilor este limitat, grăbește-te să-ți cumperi și un bilet de pe itiket.md, care costă 150 lei.   


Mai multe detalii poți afla AICI.

Ne vedem la evenimentul „Sarcina, nașterea și bebe”! Fără Facebook!, doar cu doi medici minunați și mame dornice de a oferi bebelușilor o copilărie sănătoasă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu