vineri, 25 august 2017

Hai cu copiii la FESTIVALUL MEDIEVAL! Iată ce activități vor fi organizate pentru ei! (REDUCERE+CONCURS)


În weekendul următor suntem cu toții așteptați la unul dintre cele mai frumoase evenimente de la început de toamnă – Festivalul Medieval. Eu fac parte din grupul bloggerilor oficiali ai festivalului, de aceea te voi ține la curent cu tot ce se va întâmpla pe 1, 2 și 3 septembrie la Complexul Etno – Cultural VATRA. Până atunci însă, dacă încă nu ți-ai cumpărat bilet la festival, vin cu o surpriză pentru tine, nu înainte de a-ți prezenta lista activităților care vor fi organizate pentru copii.
  • Pentru că micuții sunt fascinați de istorie și de lupte, organizatorii au pregătit pentru ei Turneul Internațional de reconstituire a luptelor istorico-medievale. La această competiție vor participa cluburi de reconstituire istorică din întreaga lume, ce se vor întrece la nominalizări de lupte, lupte în masă, competiții la trageri cu arcul, autenticitatea taberelor medievale.
  • De asemenea,  pentru cei mici va fi amenajat Orășelul Copiilor, de unde nu vor lipsi trambulinele, gonflabilele, leagănele, căsuța muzeu sec. XIX, în curtea căreia copiii vor admira scene improvizate cu personajele îndrăgite din basmele românești. Tot aici micuții vor potea viziona spectacole de teatru și dans, create special pentru ei.
  • Nelipsite de la Festivalul Medieval vor fi și masterclass-urile, în cadrul cărora copiii vor avea ocazia de a meșteri fluiere și săbii medievale din lemn sau păpuși din pănuși de porumb.
  • Cei mai curajoși și mai măricei vor putea participa la jocuri cu spada, tras cu arcul, mini-gof, tiroliană și vor urmări evoluarea mai multor ansambluri de  muzică din Ucraina, Belorusia, România și Republica Moldova.
  • Seara, alături de părinți, copii vor fi martorii unui pectacol de fair show excepțional.
  • Da! Cei mai vestiți culinari din țară vor pregăti pentru fiecare participant la eveniment cele mai delicioase bucate din perioada medievală!

Ce zici? Îți cumperi un bilet la Festivalul Medieval? Costul biletului pentru 1 zi  este de 100 lei, 2 zile - 150 lei, 3 zile - 200 lei. Biletele le găsești pe iticket.md, însă special pentru tine am pregătit o surpriză: până la data de 30 august poți cumpăra biletele cu o reducere de 20%, daca suni la  numărul de telefon 060808597 și spui parola „Sunt MAMĂ”. Iar pe pagina de Facebook a blogului te așteaptă un concurs frumos, în cadrul căruia poți câștiga unul din cele două bilete de intrare la Festival!Pentru copiii de până la 12 ani intrarea este gratuită!

Ne vedem pe 1, 2 și 3 septembrie la Complexul Etno – Cultural VATRA, pentru a descoperi împreună  cu micuții noștri istoria secolului XII – XVI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu