sâmbătă, 1 iulie 2017

Cum îmi protejez copiii de razele solare pe timp de caniculă (P)

Luna iunie a fost destul de rece, încât credeam că vara nu mai vine. Iată că acum, însă, avem parte de soare și temperaturi înalte, de care încercăm să ne protejăm cât de mult putem. Da, ne bucurăm din plin de razele soarelui și de căldură, însă trebuie să respectăm anumite reguli, pentru a evita eventualele pericole.

În acest articol am decis să vă povestesc  cum îmi protejez eu copiii de razele solare pe timp de caniculă și să vă recomand câteva produse, care pe noi ne ajută și în care avem încredere 100%.

Hidratarea cea de toate zilele
Pentru a ne hidrata, noi consumăm multe lichide. Pe lângă apă, ne plac și limonadele, pe care le preparăm dupa rețetele de AICI.

Stăm în casă și ne jucăm
Un alt aspect la care atragem atenția în mod deosebit este acela că, între orele 12:00 – 17:00, ne străduim să stăm în casă, pentru a nu face insolație din cauza soarelui puternic. Iar răcoarea din casă o păsrăm folosind ACESTE trucuri. Cât stăm în casă, știți ce facem? Ne jucăm și dormim, cât e ziua de lungă. În scurt timp revin și cu o serie de jocuri pe care le facem pe timp de caniculă.

Ne protejăm de razele solarecu loțiune și cremă
Iar atunci când suntem afară, ne protejăm capul cu pălării și chipiuri, ochii cu ochelari de soare, iar pielea – cu cremurile în care avem încredere 100%.  Înainte de a ieși să ne jucăm cu soarele, avem grijă să aplicăm pe zonele dezgolite ale copiilor (mânuțe, picioare, față) crema de protecție solară de la Eau Thermale Avène. Iar noi, maturii, dacă se întâmplă să stăm mai mult în soare și ne ardem pielea, imediat ce revenim în casă aplicăm: soțul – loțiunea de corp pentru piele sensibilă de la NumisMed, iar eu – crema Cicaderm de la Ivatherm. Toate acestea ne ajută să ne protejăm pielea și să o hidratăm din exterior.

Acestea sunt doar 3  cele mai importante moduri de protecție, pe care le urmăm. O atenție deosebită atragem și alimentației, consumând în această perioadă cât mai multe fructe și legume de sezon, în stare proaspătă.

Dar voi cum vă protejați pe timp de caniculă?

Pentru a vedea și alte recomandări, urmăriți-mă pe Instagram sau dați un like paginii de Facebook a blogului.

8 comentarii: