joi, 29 iunie 2017

Duminică mergem la Trodelmarkt - primul târg al copiilor. Iată ce vom vinde acolo!

Cecilia și Stelian au deja practică în vânzări, căci se joacă des cu tati „de-a magazinul”. Dar a venit momentul să își joace rolul mai serios (nu că până acum nu am fi fost serioși) și să devină vânzători în public.

De ce vă spun despre toate astea? Pentru că duminică, în Chișinău, va fi organizat primul târg al copiilor - Trodelmarkt, iar micuții noștri vor fi mici vânzători. De fapt, rolul principal îl va juca Cecilia, căci ea e cea mai mare doar. În plus, au voie să vândă doar copiii mai mari de 4 ani, ajutați de părinți. Noi vom merge cu toată familia să o susținem. Dacă reușim să vindem ceva, din banii adunați vom cumpăra alte jucării și cărți, căci asta e și ideea târgului. Iar la anul le dăm altor copii :).


Ce este Trodelmarkt?
Fiecare copil are jucării cu care nu se mai joacă și cărți pe care nu le mai citește. Însă, acestea ar putea bucura alți pici, în loc să adune praf sau să ocupe spațiu în dulap”, spun organizatorii

Astfel, participanții vor avea posibilitatea:
  • Să intre în rolul unor vânzători adevărați.
  • Să-și vândă jucăriile și cărțile celor care au mai mare nevoie de acestea.
  • Să câștige bani pentru a procura ceea la ce visează.
  • Să-și cumpere ceva nou, mult mai ieftin decât în magazin.
  • Să învețe să aibă un comportament rațional și atent față de lucrurile sale.


Când ne vedem la Trodelmarkt?
Evenimentul va avea loc duminică, 2 iulie, la ora 17:00, în parcul Valea Morilor (lacul Comsomolist), în partea dreaptă a Rotondei. 

Atât micii vânzători, cât și cumpărătorii, își pot lua cu ei o păturică, pentru a sta la iarbă verde, pălării și ochelari de soare, apă și gustări.

Veniți în calitate de vânzător sau, pur și simplu, cumpărător! Atmosferă veselă, dispoziție bună, modalitate agreabilă de a petrece timpul — de toate acestea va avea parte fiecare participant”, ne asigură cei care au organizat evenimentul – Clubul Familiilor din Chișinău.

Ce ziceți? Ne vedem la Trodelmarkt? Noi vom fi vânzători, iar voi cumpărători sau, dacă aveți jucării și cărți de vânzare, putem deveni chiar colegi :) .

Apropo, noi (Cecilia) vom vinde jucării, așa că vă așteptăm!

Mai multe detalii despre Trodelmarkt – AICI.

Iar pentru a afla cum a fost la eveniment, urmăriți-ne pe Instagram sau dați un like paginii de Facebook a blogului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu