vineri, 23 iunie 2017

CICADERM – aliatul perfect în lupta cu juliturile și mușcăturile de țânțar! (P)


Odată cu vara au venit și căzăturile, la pachet cu julituri, dar și țânțarii, care ne pișcă atât de rău de zici că nu au mai văzut sânge de când s-au născut. Lăsând la o parte gluma, vara suntem cu toții în căutarea magiilor care ar trata cât mai rapid juliturile apărute în urma căzăturilor celor mici și a mușcătrilor de insecte.

Cecilia e mai atentă, dar Stelian se împiedică la fiecare pas și capătă zilnic câte o rană.

Din fericire, am descoperit soluția, care în această vară nu va lipsi din trusa noastră medicală. Este vorba despre CICADERM – crema de la Ivatherm, căreia azi îi voi dedica un review și îți voi spune de ce trebuie să o folosești și tu!

CICADERM și julitura dispare!
Imaginează-ți această scenă: copilul cade pe asfalt, capătă la genunchi o rană destul de frumușică, plânge, îi trece durerea și pornește din nou fericit la joacă. Seara, când rana se prinde, copilul plânge că îl doare. Ca orice zdrelitură, nu?  Desigur, are nevoie de tratament, iar dupa ce rana a fost dezinfectată, ce crezi că ne ajută cel mai mult la tratare? Exact! Crema CICADERM de la Ivatherm! E nevoie de doar câteva aplicări și observăm că rana se tratează, fără a rămâne vre-o cicatrice.

Ideală și în cazul mușcăturilor de țânțari
Spuneam mai sus că tot vara ne dau mari bătăi de cap țânțarii. Copiii sunt mușcați pe mânuțe și picioare, chiar dacă folosim diverse protecții contra țânțarilor (despre care vă voi povesti într-un alt articol). Și eu am mușcături pe picioare, dar le tratez cu ajutorul cremei CICADERM. Aplic peste acestea o cantitate mică de cremă, iar primul lucru care dispare este senzația de mâncărime, după care, în urma câtorva aplicări, se vindecă rapid și mușcătura.

Ce este CICADERM?
CICADERM este o cremă reparatoare pe bază de apă termală Herculane, Mimosa Tenuiflora Poir (numită și copacul pielii) și vitamina E. Aceasta are rol cicatrizant, ajutând la reconstrucția integrității pielii. 

Crema CICADERM este prezentată într-un ambalaj igienic sub formă de tub, fapt care face foarte ușoară folosirea acesteia, dozând foarte bine cantitatea de cremă ce trebuie aplicată pe plagă.

CICADERM poate fi folosită în cazul:
  • Arsurilor
  • Rănilor
  • Juliturilor
  • Petelor roșii
  • Varicelei
  • Tenului cu probleme
Crema o găsești în toate farmaciile din țară. Folosește-o cu încredere și tratează orice mușcătură sau rană! E un produs care nu trebuie să lipsească din trusa medicală a familiei!

Pentru a vedea și alte recomandări de produse, urmărește-mă pe Instagram sau dă un like paginii de Facebook a blogului.
P.

16 comentarii:

  1. Dupã cum o descrii,am impresia cã e foarte utilã!!! Felicitãri!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îl punem şi noi pe lista de vacanță. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Astea-s bune pentru fata mea, cu picioarele mereu julite ;) Eu o mai alint "băiatul meu", ca taaaareeee concurează cu băieții la capitolul julituri, cocoțat, bătut șamd

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc de info, am folosit cremele Ivatherm pentru față și demachiant, sunt excelente, nici nu am știut de crema asta cicatrizanta. Cu doi băieți, julituri și răni sunt la ordinea zilei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Merci pentru info! o sa caut si eu cremasa o cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am mai auzit de crema respectivă, dar nu aveam atâtea informații despre ea.
    Cu siguranță o voi încerca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hmmm asta mi-ar trebui si mie ca ma scarpin mai rau ca un copil. Fac rana si tot nu renunt. Sunt grozave produsele Ivatherm. De asta nu stiam, sincer

    RăspundețiȘtergere