sâmbătă, 24 februarie 2018

Susțin campania „ADOPTĂ O MAMĂ”!


Din păcate, foarte multe mame din țara noastră își cresc singure copiii sau, chiar având și soț, o duc destul de greu. Special pentru aceste femei, Fundația „Ajută un Om” organizează în premieră campania „ADOPTĂ O MAMĂ”. De 8 Martie organizatorii vor ajunge la ele, cu daruri pregătite de alte femei.

„Avem în grija noastră 11 mame care-și cresc singure copiii, la care ne străduim lunar să ajungem cu ce dă Domnul. Acum vrem să vizităm „mamele noastre”, dar și alte peste 40 de mame care luptă. Cu foștii bărbați violenți, cu sărăcia, cu greutățile zilelor, cu neputiința și cu deznădejdea”, scriu organizatorii.

Toți cei care își doresc să se implice, trebuie să pregătească un pachet pentru o mamă nevoiașă și să-l aducă, până pe data de 6 martie 2018, la Tucano Coffee de pe str. Bănulescu Bodoni.


Pachetele trebuie să conțină produse noi, nefolosite. Ar fi de dorit să includă produse ce nu se referă la o anumită vârstă, cum ar fi: accesorii (bijuterii, genți, portofele, eșarfe, etc), electrocasnice (ondulator, perie de păr, uscător de păr, fier de călcat, robot, etc), produse de igienă (perie și pastă de dinți, șampon, gel de duș, uleiurui, creme, etc), colanți, ciorapi, dulciuri, cărți, o felicitare sau o scrisoare. 

Cadourile trebuie să vină gata împachetate. Acestea nu vor fi deschise de organizatori, ci doar de către femeile cărora le sunt destinate.

Eu susțin campania „ADOPTĂ O MAMĂ”! Fii și tu parte a acesteia!

Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a Fundației „Ajută un Om”.

Te invit săapreciezi cu un like pagina de Facebook a blogului și să mă urmărești pe Instagram și Pinterest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu