miercuri, 21 februarie 2018

Când ești bolnav/ă, nu te supăra pe Dumnezeu!


În perioada asta de luptă cu cancerul, am înțeles că nu trebuie nicidecum să ne întrebăm: De ce, Doamne?, De ce eu?, De ce copilul meu?. Deși e greu, trebuie să acceptăm situația, să nu ne revoltăm și nici să fim în concurență cu El. Trebuie să primim totul cu smerenie, să avem încredere că totul va fi bine și să ne lăsăm în voia Lui.

E greu. E foarte greu să conștientizezi acest lucru, însă nimic nu se face fără voia lui Dumnezeu. Tot (răul) ce ni se întâmplă în viață este pentru noi o lecție de smerenie, o încercare a credinței și a puterii noastre, căci dupa asemenea experiențe îți înveți foarte bine lecția și începi să faci în viața ta schimbări majore. 

Conștientizarea, acceptarea bolii și rugăciunea către Dumnezeu sunt cele care ne vor duce pe calea spre succes și abia când nu ne vom mai supăra pe Cel de Sus pentru ceea prin ce trecem, vom ajunge aproape de lumina de la capătul tunelului.

Așa să ne ajute Dumnezeu! Nu uita: Toate bolile sunt vindecabile!

Pentru a vedea și alte articole din rubrica „Învingem cancerul”, vezi AICI. Poți lăsa și un like paginii de Facebook a blogului

Sursa foto - Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu